HomeONE с нов профил, програмна схема и визия

by HNC

Всеки има свое кътче на Земята, което нарича „дом“.

Домът е мястото, което ни кара да се чувстваме сигурни, щастливи и спокойни. В него си почиваме, радваме се, общуваме със семейството си и гледаме телевизия.

Затова ние от HomeNetwork Company създадохме нов телевизионен канал, който всеки зрител може да припознае като своя телевизионен дом – HomeONE TV.

HomeONE стартира през февруари 2021 година и успешно реализира няколко авторски предавания, превърнали се в хит. От октомври 2021г. телевизията променя своя облик, добавяйки редица нови информационно – развлекателни и авторски предавания, и риалити формати, запазвайки и всички съществуващи до момента предавания. HomeONE ще има изцяло нова идентичност (лого, графична опаковка, комуникационни елементи), които ще отговарят на очакванията на зрителите и ще бъдат в синхрон с новата програмна схема на канала.

От 11 октомври 2021 година зрителите на HomeONE ще могат да се насладят на изцяло обновена програмна схема, която включва нови предавания и поредици. Всеки делничен ден зрителите на канала ще се будят с “Home Morning, Bulgaria” – развлекателен сутрешен блок. В програмата място ще намерят още – новини, актуални предавания, 2 реалити формата и редица нови форми. Пълната програмна схема на HomeONE ще бъде обявена до дни.

HomeONE TV е адресът на най-интересните, развлекателни и забавни предавания насочени към нашия дом – ремонти, интериорни решения, трансформации, полезни съвети, строителство, недвижими имоти и архитектура. Но това не е всичко – в програмната схема на канала намират място още новини, лайфстайл предавания, авторски риалити формати, както и много полезна информация за спорт, бизнес, технологии и иновации.

В стремежа си да предложим най-доброто качество, от 01 септември 2021 година HomeNetwork Company прекратява едностранно всички отношения с оператори, които не излъчват каналите от групата по остановените критерии за качество и лоялни търговски практики. HomeNetwork Company не подкрепя пиратското разпространение на телевизионни програми, нелоялните практики за компресиране на качеството на каналите и други похвати, нарушаващи нормалното функциониране на една медия.

HomeONE – добре дошъл вкъщи. Очаквай от 11.10.2021 година.

You may also like